Veiligheidsplattegronden – Vluchtwegtekeningen

De veiligheidsplattegronden vormen een reëel geheel in de veiligheid binnen uw bedrijf, de veiligheidsplattegronden ook wel vluchtwegtekening genoemd kunnen gebuikt worden voor verschillende doeleinden. Duidelijk zijn direct waar de vluchtroutes zijn en naar toe leiden, en waar de kleine blusmiddelen en brandmelders hangen.

De veiligheidsplattegronden die door Hofman Veiligheidsopleidingen worden gemaakt voldoen aan alle wettelijke eisen en 92/58/EEG (NEN3011) en NEN-ISO 3864 normeringen. Ook wordt aan het bedrijfsnoodplan een plattegrond toegevoegd voor een duidelijk overzicht voor de brandweer en een goede handleiding voor een snelle evacuatie.

Veiligheidsplattegronden (vluchtwegtekeningen) regelgeving

Veiligheidsplattegronden of ook wel vluchtwegtekeningen genoemd moeten voldoen aan een aantal wettelijke normeringen en NEN normen. Uiteraard werkt Hofman Veiligheidsopleidingen strikt volgens deze normeringen. Veiligheidsplattegronden volgens richtlijnen 92/58/EEG (NEN 3011) en NEN-ISO 3864.

De te vervaardigen veiligheids- en ontruimingsplattegronden kunnen gebruikt worden als:

  • Veiligheidsplattegronden (vluchtroutes, brandbestrijding en reddingsmiddelen).
  • Ontruimingsplattegronden voor de BHV.
  • Overzichtplattegrond voor brandweer.

Maatwerk is hier zeker een must! Wij maken graag een afspraak om met u te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Bent u na dit verhaal nieuwsgierig geworden of heeft u verder nog vragen. Neem contact op met Hofman Veiligheidsopleidingen door middel van e-mail: info@janhofman.nl of bel naar: 085 – 27 36 360.