Basisopleiding bedrijfshulpverlening

Hofman Veiligheidsopleidingen biedt een basisopleiding bedrijfshulpverlener aan voor diverse instellingen en organisaties. Dit kan zowel een volledige cursus zijn voor een nieuwe bedrijfshulpverlener, of een herhaling. Hofman Veiligheidsopleidingen werkt landelijk, met ervaren docenten die zijn aangesloten bij officiële instanties. We kunnen u ook helpen met het opzetten van de BHV organisatie en de structuur hiervan. Voor organisaties als scholen, ziekenhuizen of gehandicaptenzorg instellingen hebben wij speciale opleidingen, Hierin hebben we vele jaren ervaring en veel specialisten die zijn toegesplitst op specifieke situaties, die voorkomen in de verschillende branches.

De basisopleiding bedrijfshulpverlener bieden wij op maat aan, afhankelijk van de locatie, grootte van de groep en de opleidingsbehoefte.

bhvblus

Duur basisopleiding bedrijfshulpverlener:

De basisopleiding bedrijfshulpverlener bestaat uit 1 praktijkdag of 2 praktijk dagdelen/avonden.

De theorie voor de basis BHV leert u aan met een interactief e-learn programma.

Iedere BHV praktijkdag wordt er uitvoerig geoefend met ontruimen, blussen, verbandmiddelen (met een lotus) en een AED training.

De Herhaling voor de BHV opleiding neemt minder van de tijd in beslag, ( geen e-learning) en duurt dus 1 gehele dag of 2 dagdelen of avonden. Ook kan de opleiding gesplitst worden in twee delen, wat de duur van de cursus halveert.

De opleidingen worden veelal op locatie verzorgd. Dit is voor de deelnemers makkelijk en het zorgt voor praktijkgerichte training die is toegespitst op de werksituatie ter plekke binnen een vertrouwde omgeving.

Ook kan er worden ingeschreven op onze open inschrijfdagen, deze vindt u in de kalender.

Bent u na dit verhaal nieuwsgierig geworden of heeft u verder nog vragen?
Neem contact op met Hofman Veiligheidsopleidingen door middel van e-mail: info@janhofman.nl of bel naar: 085 – 27 36 360.