BHV basis cursus in 1 dag

De veiligheidstrainingen van Hofman Veiligheidsopleidingen zijn praktisch en realistisch, met herkenbare voorbeelden uit praktijksituaties.

Voor ons is het dan ook belangrijk dat de instructeurs die de cursus BHV geven een ruime praktijk- en leservaring hebben. De BHV instructeurs worden door ons nauwgezet getoetst en geëvalueerd.

Ieder vakgebied heeft zijn eigen docenten en wij zijn dan ook van mening dat 1 instructeur niet de gehele cursus kan geven.

Voor wie is deze BHV cursus bedoeld?

De cursus BHV is bedoeld voor cursisten die nog niet in het bezit zijn van een diploma of certificaat BHV, voor cursisten die de Herhalingscursus BHV moeten volgen of voor cursisten die een deelcertificaat (SEH) (AED) of (BCE)moeten halen.

Blussen van een kleine brand

Wordt de BHV cursus ook op locatie gegeven?

Ja, de BHV cursus kan bij u op locatie gegeven worden voor een betere integratie van de BHV organisatie en voor het inspelen op de praktijkrelevante zaken. Uiteraard hebben we ook open inschrijvingen op onze opleidingscentra.

Kan de BHV cursus worden gesplitst in een deel SEH en BCE of AED?

Ja, deze cursus kan ook worden gesplitst in alleen het deel SEH (Spoedeisende Eerste Hulp) of BCE (Brand Communicatie en Evacuatie) of AED.

Moet ik een herhalingscursus BHV volgen?

Ja, na deze BHV cursus moet er minimaal 1x per jaar een herhalingscursus BHV gevolgd worden om de opgedane kennis en vaardigheden paraat te houden. Tevens hebben we een programma opgezet om deze herhalings cursus te volgen in een halve dag.

Wat is de inhoud van de Basis cursus?

De inhoud van de basisopleiding bedrijfshulpverlener

  • Zelfstudie  door interactieve  E-Learning
  • 1 dagdeel SEH  met een AED en reanimatiecursus
  • 1 dagdeel BCE

Hoe lang duurt deze BHV cursus?

De BHV praktijkdag bestaat uit 1 dag of 2 dagdelen of avonden.

Krijg ik na het voltooien van deze BHV cursus een certificaat?

Ja, als u de cursus BHV met een voldoende heeft afgerond krijgt u van Hofman Veiligheidsopleidingen een  BHV certificaat in de vorm van een persoonsgebonden pasje. Zie hiervoor de link BHV certificaat .

Bent u na dit verhaal nieuwsgierig geworden of heeft u verder nog vragen. Neem contact op met Hofman Veiligheidsopleidingen door middel van e-mail: info@janhofman.nl of bel naar: 085 – 27 36 360.