BHV opleidingen

Bent u voor uzelf of uw medewerkers op zoek naar een goede en betaalbare BHV opleiding? Hofman Veiligheidsopleidingen biedt BHV opleidingen door heel Nederland aan en doen dit dus niet alleen in onze eigen leslocatie maar ook op uw locatie. Een groot voordeel van een BHV opleiding op locatie, is dat er direct relevante zaken in de praktijk als voorbeeld kunnen dienen en de cursus inhoud hier perfect op afgestemd kan worden.

Uiteraard heeft iedere branchegroep zijn eigen specifieke behoeften bij een BHV opleiding. In iedere branche komen ook branchegerichte (gevaarlijke) specifieke situaties voor, Hofman Veiligheidsopleidingen heeft hiervoor speciaal ontwikkelde opleidingen. Ook kunnen wij u helpen met het totale BHV beleid in uw organisatie.

Wij bieden de mogelijkheid om een basisopleiding bedrijfshulpverlening te splitsen in twee delen: het deel Spoedeisende Eerste Hulp (SEH) met reanimatie en AED of het deel Brand Communicatie en Evacuatie (BCE). In alle BHV opleidingen zit tevens de opleiding omgaan met de AED en na afronding van de opleiding kan de cursist in het bezit komen van een Europees Reanimatie Certificaat.

Wilt u meer informatie over uw specifieke situatie. Hofman Veiligheidsopleidingen levert maatwerk voor elke organisatie, wij doen u daarom graag een sterk aanbod.

blusdeken

BHV wetgeving

Meer informatie over de BHV wetgeving vindt u op de site van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid: BHV wetgeving

Duur BHV opleiding

De BHV opleiding neemt 1 dag of 2 dagdelen in beslag (deze dagdelen kunnen ook avonden zijn), en zijn evenredig verdeeld over het SEH, reanimeren en AED  en het BCE deel. Deze dagdelen worden in overleg gepland, en staan niet van tevoren vast.

Voor  de basiscursisten hebben we een speciaal interactief  e-learning programma.

Wanneer de opleiding succesvol wordt afgerond ontvangt de medewerker het certificaat BHV opleiding in de vorm van een persoonsgeboden BHV pas.

Bent u na dit verhaal nieuwsgierig geworden of heeft u verder nog vragen. Neem contact op met Hofman Veiligheidsopleidingen door middel van e-mail: info@janhofman.nl of bel naar: 085 – 27 36 360