Heftruckcertificaat

Een opleiding voor het behalen van een heftruck certificaat is bedoeld voor deelnemers die nog niet eerder een officieel certificaat hebben behaald. Indien u of uw medewerkers al eerder een certificaat hebben behaald, is deelname aan een herhalingsopleiding voor een heftruck certificaat mogelijk.

Een heftruck certificaat zorgt ervoor dat u en uw medewerkers de basis veiligheidseisen van het werken met de heftruck onder de knie hebben. Er gebeuren nog vele ongelukken met heftrucks, maar deze zijn makkelijk te voorkomen. Certificering speelt een belangrijke rol in het verkleinen van de risico’s.     

Opleiding heftruck certificaat bij Hofman Veiligheidsopleidingen

Hofman Veiligheidsopleidingen werkt landelijk. Een opleiding voor het heftruck certificaat geven wij bij voorkeur op locatie. Op die manier kan de cursist werken met het heftruck type dat in de dagelijkse praktijk gebruikt wordt, hetgeen ook opgaat voor de omgeving, de materialen en stellingen. In combinatie met onze ervaren instructeurs leidt dit tot een hoog slagingspercentage. Doorgaans doen wij een opleiding heftruck certificaat versneld met 4 á 5 deelnemers in 4 uur.  door deze versnelde opleiding bespaart u dus 4 productie uren per cursist.

Uiteraard verzorgen we ook iedere week een heftruckopleiding op onze cursus locatie (zie agenda) voor de tijden en data.

Officieel heftruck certificaat

De cursus wordt afgesloten met een theorie en praktijk toets, waarna de deelnemer een heftruck certificaat in de vorm van een persoonsgebonden pas ontvangt. Het certificaat is 5 jaar na uitgifte geldig, en kan verlengd worden doormiddel van een versnelde herhalingscursus.

Wilt u graag een passend aanbod op maat?
Neem contact op met Hofman Veiligheidsopleidingen door middel van e-mail: info@janhofman.nl of bel naar: 085 – 27 36 360.