Heftruckcursus

Hofman Veiligheidsopleidingen biedt een heftruck cursus voor elke situatie. Door het hele land bieden wij heftruck opleidingen voor beginners, herhalende cursisten, en veiligheidscursussen voor heftruck chauffeurs. Wij adviseren om deze cursus op locatie te geven, omdat de heftruck cursus dan naadloos aansluit op de situatie ter plekke. Hierdoor kunnen we werken met het type heftruck dat in de praktijk gebruikt gaat worden door de cursist, dit gaat uiteraard ook op voor de materialen en stellingen die tijdens de heftruck cursus gebruikt worden.

Heftruck diplomering/certificering

We werken uitsluitend met zeer ervaren instructeurs. Dit levert een hoog slagingspercentage op. Na een succesvolle afloop van een heftruck cursus krijgt de deelnemer een certificaat of diploma met een bijbehorend pasje. Dit pasje is 5 jaar geldig, waarna een kortere herhalingscursus nodig is om de kennis paraat te houden.

Welke heftruck cursus zoekt u? 

We bieden meerdere heftruck cursussen. Indien het een beginner betreft, zonder werk- of rijervaring, is een meerdaagse opleiding nodig waarin alle basisbeginselen van een heftruck worden doorgenomen. Daarnaast bieden wij ook certificering voor bestaande chauffeurs, die minder tijd in beslag neemt. Het optimale aantal cursisten is 4 á 5 per keer, maar in overleg kan dit verschillen. Er worden ook versnelde opleidingen aangeboden voor kleinere groepen.

Iedere week hebben we open inschrijvingen op onze cursus locatie.  kijk min de agenda voor de tijden en data, staat er geen passende data tussen dan plannen we er graag 1 met u.

Wilt u meer weten over welke heftruckcursus voor uw of uw medewerkers geschikt is? Vraag dan vrijblijvend informatie aan voor uw specifieke situatie. Neem contact op met Hofman Veiligheidsopleidingen door middel van e-mail: info@janhofman.nl of bel naar: 085 – 27 36 360.