Heftruckdiploma

Voor personeel dat omgaat met heftrucks of reachtrucks is een diploma of certificaat erg belangrijk. Ongelukken met heftrucks komen nog veel voor, doorgaans door oorzaken die met goed opgeleid personeel met de juiste diplomering niet waren voorgekomen.

Hofman Veiligheidsopleidingen biedt diverse opleidingen, van beginners tot herhalingen, die medewerkers opleiden voor een heftruck diploma of certificaat. Een beginnerscursus, voor medewerkers zonder rij- of werkervaring is doorgaans een 1 of meerdaagse opleiding, de herhalingscursus is voor ervaren krachten en neemt minder tijd in beslag. Tevens geven we versnelde cursussen in 4 uur ( halve dag)waardoor u per cursus 4 productie-uren bespaart per cursist.

Al onze opleidingen worden op maat aangeboden. Wij werken doorgaans op locatie, om de cursus af te stemmen op de praktijk van het type heftruck en de stellingen die bij u op het bedrijf worden gebruikt.

Bij ons opleidingscentrum organiseren we iedere week Heftruckopleidingen voor open inschrijvingen. Klik op de agenda voor de tijden en data.

Officieel heftruckdiploma

Al onze opleidingen worden afgesloten met officieel certificaat of diploma. Voor de Heftruck is dit een certificaat veilig werken met de heftruck in de vorm van een persoonsgebonden pasje. Deze is 5 jaar geldig, waarna er een herhalingscursus nodig is om de kennis paraat te houden. De getoetste kennis voor het diploma bevat onder andere rijvaardigheid, kennis van typen heftrucks, veilige bediening, veel voorkomende gevaren, pallettypen etc.

Wilt u weten welke opleidingen en prijzen we u kunnen bieden?
Neem contact op met Hofman Veiligheidsopleidingen door middel van e-mail: info@janhofman.nl of bel naar: 085 – 27 36 360.